Az Ébredő Fények Temploma

Ezt főztem ki – lencse meztelenül

Ha nem rántást ennél némi lencsével, hanem csak lencsét, akkor ez a recept Neked szól.

Hozzávalók:

– bármennyi lencse (hamu nélkül)

– hagyma (de lehet, hogy holnap is)

– tiszta víz (ha nincs, akkor jó lesz a csapbull)

– só, bors rendesen

– citromlé (ecet helyett)

Az üstbe lottyints némi vizet, annyit, hogy majdan ellepje a belé szórt lencsét – a mennyiség megállapításához használhatsz kártyát, vagy kristálygömböt, de egy jó boszorkány tudja ezt fejből.

Na, most próbálj beletalálni a lencsével. Nem muszáj szemenként, de úgy tovább tart!

Karikázz bele valamennyi hagymát. De lehet csak a felét is.

Sózzad, borsozzad jó vastagon. Legyen jó erős, mert különben megeszik a törpék!

(Ja, bocs, az egy másik konyha…)

Savanyítsd citromlével, ha jót akarsz!

Főzzed puhulásig. Ha béna voltál, időnként pótold a vizet.

Ha készen van, tálald cipőben…azaz cipóban.

Meglátod, király lesz!

 

1_519_20090629131706_176

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!