Az Ébredő Fények Temploma

Ezt főztem ki – Mustáros tökleves

Hozzávalók:

– egy viszonylag fiatal, nem túl nagy tök

– négy-öt fej jóképű vöröshagyma

– egy magányos zöldpaprika

– némi olaj

– só és bors

– mustár

– és persze víz

– na, és néhány pohár bor, de lehet sör is

 

A hagymát és a tököt vágd össze kreatívan.

Némi olajat önts az üstbe, hevítsd fel kedvedre, majd ugraszd bele a hagymákat hirtelen.

Sózzad, borsozzad, párold üvegesre.

Közben igyál rendesen!

Add hozzá a tököt, majd öntsd fel vízzel.

Dobd bele az árva zöldpaprikát is.

Forrald fel az egészet koppanásig, majd rögtön húzd le a tűzről.

Mustárral savanyítsd ízlésed szerint.

Hagyd kihűlni, és készen is van, tálalhatod a rokonságnak.

Ha elég elszánt vagy, Te is egyél belőle!

 

1_519_20090629131706_176

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!